Végéhez közeledik az „ENriCH – Tárd fel európai kulturális örökségedet!” c. nemzetközi projekt, mely az európai kulturális örökség újragondolásának kérdéseit járta körbe annak érdekében, hogy a résztvevő fiatalok jobban megismerjék helyi és európai kulturális örökségüket. A projektben öt ország öt városa vett részt: Lendva, Szlovénia; Tartu, Észtország;  Saint-Omer, Franciaország; Kismarton, Ausztria; és Veszprém, Magyarország – a HÉTFA szakmai támogatásával.

A projekt zárórendezvényére Veszprémben kerül sor március 6-7 között, ahova társult partnerként Veszprém testvérvárosa, a németországi Passau is küld fiatalokat; és amelynek során nemzetközi konferenciát és városismereti játékot szerveznek a városban. Az eseménynek a Hangvilla ad otthont, ahol a nemzetközi projektpartnerek bemutatják a projekt során elkészített interaktív várostérképeket – köztük a veszprémit is – és a projekt tapasztalatait összegző zárótanulmányt, kiemelve a legfontosabb tanulságokat és a projekt során kikristályosodott politikai ajánlásokat.

A projekt záróeseménye kapcsán sajtótájékoztatót tartottak Veszprémben, melyen a HÉTFA kollégái, Bobák Fanni nemzetközi szakértő és Szendrei Zsolt építész, urbanista is részt vettek. Az eseményről számos sajtóorgánum beszámolt: a Veszprém TV,  a Veszprémi 7 Nap és a Napló is;  a vehir.hu részletes beszámolója pedig ide kattintva olvasható.