Motivációs videósorozat debütált a női vállalkozókat támogató, a HÉTFA koordinálásában megvalósuló nemzetközi ifempower projekt  keretében, Motiváló mentorok – inspiráló történetek címmel. Az ifempower honlapon és Youtube csatornán elérhető videókban a projektben résztvevő partnerországokból (Ausztria, Németország, Magyarország, Izland, Portugália, Románia, Spanyolország) érkező vállalkozónők mesélik el a saját történetüket: beszélnek karrierútjukról, tapasztalataikról – azokról az akadályokról és kihívásokról, amelyekkel szembe kellett nézniük vállalkozónként; továbbá tippeket és motivációt nyújtanak azoknak, akik most indulnak el a vállalkozóvá válás útján vagy még gyűjtik a bátorságot ahhoz, hogy belevágjanak.

Mindegyik partnerországból 5 vállalkozónő mutatkozik be; Magyarországot az alábbi vállalkozónők képviselik:

  • Andráska Zsófia, Női Sikertréner (női life, párkapcsolati és business coaching, párterápia)
  • Dintsér Andrea, Yourstory (márkaépítés, marketing, kommunikáció és tudásmenedzsment, képzések, mentorálás)
  • Vida Ági, Gazdagmami (üzletvezetési és vállalkozói tanácsadás kisgyerekes anyukáknak)
  • Volom Sára, Photon (platform fotósok és megrendelők részére)
  • Wild Judit, vadjutka (design egyedi ékszer)

A videósorozatok célja, hogy inspiráló példákat állítson és felhívja a figyelmet a tudásátadás fontosságára. A megkérdezett női vállalkozók különböző iparágakat és ágazatokat képviselnek, és az interjúkban kiemelt szerepet kap a munka és a magánélet összeegyeztetésének témája.

***

A projekttel kapcsolatban további részletek és folyamatosan frissülő információk találhatók az ifempower.eu honlapon. Ha pedig szeretne naprakész lenni a projekt eseményeivel és főbb történéseivel kapcsolatban, iratkozzon fel az és kövesse az ifempower projektet LinkedIn-en, a Facebookon, az Instagramon vagy a Twitteren. Ha bármilyen kérdése vagy ötlete van a lehetséges szinergiákkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni a projekt koordinátorokkal!