Van egy jó ötlete, de nem tudja, hogyan vágjon bele a megvalósításba? Vagy már működő vállalkozásával kapcsolatban merültek fel nehézségek? Bármilyen problémákba is ütközött, az ifempower projekt keretében elindított Konzultációs Pont (’ifempower Female Entrepreneurship Support Point’) a segítségére lehet a továbblépésben.

A HÉTFA Nemzetközi Projektiroda koordinálásában megvalósuló ifempower nemzetközi projekt valamennyi partnere elindította konzultációs pontjait, így összesen 7 ország 9 intézményében érhető el a szolgáltatás. A HÉTFA Kutatóintézetben Fazakas Zsófia vezető tanácsadóhoz lehet fordulni, aki többéves tapasztalattal rendelkezik a vállalkozástámogatás területén. Célzott tanácsokkal és országspecifikus információkkal segíti mind az új vállalkozások indítását, mind a már működő vállalkozások továbbfejlesztését.

A magyarországi ifempower Konzultációs Pont aloldala a jelentkezés részleteivel itt található.

A női vállalkozókat támogató uniós projekt főbb eredményeiről és eseményeiről további információk találhatók az ifempower honlapján. Ha rendszeresen szeretne értesülni a legfrissebb hírekről, itt feliratkozhat a projekt hírlevelére is. Továbbá a projekt közösségi média felületein is számos érdekesség érhető el: LinkedInFacebookInstagramTwitter. Ha bármilyen javaslata, ötlete lenne, bátran keressen minket a projekt honlapján keresztül.