ifempower Konzultációs Pont

Leendő vagy gyakorló vállalkozónőknek

Van egy jó ötleted, de nem tudod, hogyan vágj bele a megvalósításba? Vagy már működő vállalkozásoddal kapcsolatban merültek fel nehézségek? Bármilyen problémákba is ütközöl, az ifempower projekt keretében elindított Konzultációs Pont (ifempower Female Entrepreneurship Support Point) a segítségedre lehet a továbblépésben.

A HÉTFA Nemzetközi Projektiroda koordinálásában megvalósuló ifempower nemzetközi projekt valamennyi partnere elindította konzultációs pontjait, így összesen 7 ország 9 intézményében érhető el az ingyenes szolgáltatás.

A HÉTFA Kutatóintézetben Fazakas Zsófia vezető tanácsadóhoz lehet fordulni, aki többéves tapasztalattal rendelkezik a vállalkozástámogatás területén. Zsófia 2019 óta a HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ vezető tanácsadója. Fő szakterülete kis- és középvállalkozások fejlesztése és finanszírozása, valamint uniós források elemzése és hatásvizsgálata. Korábban az MFB Invest Zrt.-nél – amely az MFB Csoport tagja, a portfóliókezelés vezetője – szerzett tapasztalatot kkv-k finanszírozása és támogatása, valamint kockázatitőke-alap menedzselése területen.

Célzott tanácsokkal és országspecifikus információkkal segíti mind az új vállalkozások indítását, mind a már működő vállalkozások továbbfejlesztését.

Zsófia elérhetősége: kedd 14:00 – 16:00, csütörtök 14:00 – 16:00

A konzultáció magyar nyelvű és ingyenes.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet Fazakas Zsófiánál a fazakaszsofia@hetfa.hu email címen. 

 

A női vállalkozókat támogató uniós projekt főbb eredményeiről és eseményeiről további információk találhatók az ifempower honlapján. Ha rendszeresen szeretne értesülni a legfrissebb hírekről, itt feliratkozhat a projekt hírlevelére is. Továbbá a projekt közösségi média felületein is számos érdekesség érhető el: LinkedInFacebookInstagramTwitter. Ha bármilyen javaslata, ötlete lenne, bátran keressen minket a projekt honlapján keresztül.