Az Erasmus + Days keretében október 10-én délelőtt 10 órától „Hogyan lehet felszínre hozni a nőkben rejlő vállalkozói kedvet?” címmel tartjuk rendhagyó HÉTFA műhelyünket.

A rendezvényen bemutatkozik a női vállalkozókat támogató ifempower projekt, annak főbb célkitűzései és a projekt keretében elért főbb eredmények. Így bemutatásra kerül a hét európai ország női vállalkozóinak és a témában jártas szakértők bevonásával készült, átfogó szociológiai kutatás, melynek fókuszában a női vállalkozók motivációi, az előttük álló kihívások és az általuk követett stratégiák állnak. A átfogó kutatás és az annak keretében megfogalmazott politikai ajánlások lesznek a prezentációt követő kerekasztalbeszélgetés fókuszában, ahol intézetünk képviselői mellett a témában jártas szakértők, valamint érintett vállalkozók is részt vesznek.

Az esemény célja, hogy eszmecserére és kapcsolatépítésre adjon lehetőséget a témával foglalkozó hazai szakemberek és szervezetek, továbbá az érintett döntéshozók/vállalatvezetők és nők (egyetemi hallgatók, édesanyák, karrierváltók) között.

A helyszín a Loffice közösségi iroda lesz, amely egyben a Coworkid Alapítvány székhelye is – a workshop keretében az alapítvány is bemutatkozik majd, hiszen annak munkája és kínált lehetőségei szorosan összefüggenek az ifempower tevékenységeivel.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük október 7. 12 óráig jelezze az internationaloffice@hetfa.hu címen.További információk ide kattintva érhetők el.