A HÉTFA Kutatóintézet vezetésével megvalósuló Lost Millennials projekt hazai záróeseményére, a „Perspektívák a hazai ifjúsági munkában: esély, lokalitás, közösség” című konferenciára 2024. január 24-én 9:30-15:00 óra között kerül sor Budapesten. Az esemény célcsoportja az ifjúsági és szociális munkások, fiatalokkal foglalkozó szakemberek, valamint a téma iránt érdeklődő ifjúsági területen dolgozók.

Az esemény célja, hogy egy szélesebb körű betekintést nyújtson az ifjúsági munka lehetőségeibe és annak kihívásaiba Magyarországon, elsősorban fiatalokkal foglalkozó szakemberek számára. A konferencián előadások és kerekasztal beszélgetések formájában bemutatjuk a Lost Millennials projekt legfőbb eredményeit, szó lesz az Ifjúsági Garanciáról és lehetőségeiről, a hazai ifjúsági munkások szakmai értékeiről és identitásáról, valamint körbejárjuk az ifjúsági közösségi terek és a kistelepüléseken zajló ifjúsági munka témáit, a fiatalokkal közvetlenül dolgozó szervezetek tapasztalatain keresztül.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet január 15-ig tehetnek meg az érdeklődők, ezen a linken.

A Lost Millennials projektről további információt ezen a honlapon talál.

A konferenciával kapcsolatos kérdésével kérjünk forduljon munkatársunkhoz az alábbi email címen: ludmanzsuzsanna@hetfa.hu

The Lost Millennials project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.