A moldovai Solidarity Fund PL, a projekt záróeseményének szervezője nevében örömmel meghívjuk Önt a július 25-én online megrendezésre kerülő rendezvényünkre.

A Nemzetközi Visegrádi Alap által finanszírozott Public4mSME+ projekt véget ér, ezért szeretnénk megosztani munkánk eredményét és eligazítani az érdeklődőket a Sharing Box eszközzel kapcsolatban.

A Sharing Box eszközt azért fejlesztettük ki, hogy összekapcsolja a közintézményeket, például az önkormányzatokat és a helyi kkv-kat annak érdekében, hogy a Sharing Economy koncepciójának felhasználásával megosszák a rendelkezésre álló erőforrásaikat a gazdasági lehetőségek javítása érdekében.

Szeretnénk megosztani a Sharing Economy ötletét a helyi közösségekben, mivel óriási lehetőség rejlik az erőforrások gazdaságos felhasználásában, ahogy azzal a COVID-19 járvány kezdetén már tisztában voltunk. Most, az ukrajnai háború által felgyorsított mélyebb válsággal szembenézve, szükség van arra, hogy hatékonyabban és eredményesebben használjuk fel a rendelkezésre álló forrásokat.

Ha többet szeretne megtudni, javasoljuk, hogy vegyen részt a szemináriumon. A részletes információkat az alábbi fájlokban találja.

Információk a záróeseményről (angol nyelven)

Az esemény programja itt érhető el, regisztrálni pedig itt lehetséges.