2021-ben indult el a PROFEEDBACK (PlatfoRm OF policy Evaluation community for improvED EU policies and Better ACKnowledgement) elnevezésű COST (European Cooperation in Science and Technology) Akció a HÉTFA vezetésével. Az Akció célja, hogy elősegítse a programértékelési közösség uniós szintű hálózatépítését és a szakpolitikák értékelésével kapcsolatos tudásmegosztást erősítendő, valamint az értékeléseknek a szakpolitikai döntéshozatal hatékonyságát javító szerepét.

A PROFEEDBACK projekt keretében összesen négy képzést (Training School) szervezünk partnereinkkel együttműködésben. A képzések főként fiatal kutatókat, hallgatókat céloznak és a szakpolitikák értékelésének módszereire fókuszálnak.

Az első képzés éppen Isztambulban zajlik összesen tizenhárom résztvevő és öt oktató részvételével. A július 5-7. között zajló esemény az elmélet-alapú szakpolitikai értékelés alapjait és kereteit mutatja be. Az isztambuli képzést török partnereinkkel és az oktatókkal együttműködésben szerveztük. A képzésről felvétel is készül, melynek szerkesztett verziója elérhető lesz a PROFEEDBACK Akció honlapján.

Bővebb információ a PROFEEDBACK képzésekről itt érhető el.