A KÉK Kortárs Építészeti Központ június 24-én megrendezi a 73. Pecha Kucha Night Budapest című eseményt, amelyen a HÉTFA városfejlesztési igazgatója is előadást tart.

A Pecha Kucha olyan nyílt fórum, amelyen fiatal tervezők, alkotók, művészek találkozhatnak, mutatkozhatnak be egymásnak és az érdeklődőknek. A Pecha Kucha estek magyarországi szervezője 2006 óta a KÉK Kortárs Építészeti Központ. A KÉK célja, hogy megteremtse a városról való közös gondolkodás és vita nyílt fórumait, ezáltal a széleskörű nyilvánosság számára is hozzáférhetővé tegye az építészet és városfejlesztés kortárs kérdéseit.

Az előadók között szerepel Szőke Gergely (BIVAK), Torda Viktória (KÉK Trust your architect), Kovács Krisztina (a KÉK Városi Séták kurátora, Pál Gábor (Speciálterv Zrt.), Szij Barbara (KÉK Budapest100), Góg Angéla (Formatervező, Food designer), valamint a HÉTFA szakértője, Baranyai Zsolt. Munkatársunk „Agglomerálódás: a fordított piramisjáték” címmel tart előadást. Az előadásról készült felvétel itt érhető el.

További információ az eseményről itt érhető el.

Kép forrása: unsplash.com