A harmadik projekteredmény részét képező képzésfejlesztés befejeződött, és a projekt weboldalán már elérhetőek az angol nyelvű online és ingyenes tanfolyamok. A harmadik projekteredmény hét modult foglal magába, amelyek a világjárvány üzleti tevékenységekre gyakorolt hatását elemző korábbi kutatás alapján fejlesztettek ki. A kutatás a projektben részt vevő hét országban valósult meg: Szlovákiában, Magyarországon, Spanyolországban, Horvátországban, Olaszországban és Belgiumban.

A Covid utáni időszakban azonosított legjelentősebb üzleti kihívásoknak megfelelően négy fő területre (digitális átalakulás, innováció és szervitizáció, lokalizáció, illetve fenntarthatóság) osztva, a RESTART projekt hét képzési modult kínál a következő témákban:

  • Digitalizáció és online tanulás
  • Innováció és a lehetőségek kiaknázása
  • Kiberbiztonság otthon és az irodában
  • Üzleti modellek KKV-k számára a COVID utáni korszakban
  •  Fenntartható, társadalmi és zöld vállalkozás
  • Szervitizáció – a termékek szolgáltatássá alakítása
  •  Érzelmi intelligencia és jóllét az üzleti életben

Ezen felül minden modul elérhető audio változatban, valamint pdf és Word formátumban is letölthetők.

Az angol mellett az összes modul hamarosan 5 másik nyelven is elérhető lesz: spanyolul, olaszul, horvátul, szlovákul és magyarul is.

A modulok utáni önellenőrző kérdések sikeres kitöltése után a tanuló letölthet egy személyre szabott tanúsítványt a tanfolyam elvégzéséről. Emellett a felhasználó élhet a lehetőséggel, hogy további útmutatás esetén a digitalis coach-on keresztül bármilyen kapcsolódó információról érdeklődjön. Visszajelző űrlap minden egyes tréning elején elérhető.

További információk a projekt honlapján vagy a Facebook oldalon találhatók:

Honlap https://www.restartproject.eu/index.php

Facebook https://www.facebook.com/restartproject2022