2022. december 15-16-án a ’RE-FEM – Női vállalkozók támogatása a rezíliensé válásban a pandémia után’ (2022-1-HU01-KA220-ADU-000089295) című projekt keretében sikerrel rendezték meg Pozsonyban az első projektindító találkozót a HÉTFA Nemzetközi Projektiroda csapatának aktív közreműködésével.

A hároméves Erasmus+ projektet összesen 8 partnerszervezet valósítja meg a HÉTFA vezetésével: SEED Alapítvány (Magyarország), Andalucía Emprende Fundación Pública Andaluza (Spanyolország), Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (Románia), Regional Agency for Entrepreneurship and Innovations (Bulgária), Mihajlo Pupin Institute (Szerbia), Slovak Business Agency (Szlovákia), Brand-Sofi (Finnország). A RE-FEM projekt célja, hogy lehetőségeket kínáljon a női vállalkozóknak a rezíliensé válásban kutatáson és oktatási anyagok fejlesztésén keresztül.

A decemberi találkozót a szlovákiai partnerszervezet rendezte meg Pozsonyban a többi partner szoros együttműködésével. A találkozón összesen 7 különböző országból 8 partner vett részt. A meeting során a RE-FEM projektmenedzsmentjének kereteit fektették le, valamint megvitatták a következő hónapok ütemtervét.

További információ a projektről a RE-FEM Facebook oldalán elérhető: https://www.facebook.com/REFEM0/about