A HÉTFA Kutatóintézet által koordinált foRMAtion projekt célja a kutatásmenedzsment szakma megismertetése egyetemi hallgatókkal, illetve a felsőoktatás és a munkaerőpiac közötti, a szakmán belül érzékelhető szakadék megszüntetése. A projekt hamarosan véget ér, az utolsó hónapokban célunk a projekt eredményeinek minél szélesebb körben való megismertetése.

A foRMAtion zárókonferenciája a Kutatásmenedzsment képzés jövője a felsőoktatásban (The Future of Research Management Training in Higher Education: Insights from foRMAtion’s Teaching and Mentoring Experience to professionalise Research Management) címmel november 30-án kerül megrendezésre Brüsszelben. A rendezvény szervezője az APRE – Italian Agency for the Promotion of European Research.

A konferencia célja a foRMAtion innovatív oktatási modul és mentorprogram a népszerűsítése, valamint a felsőoktatásban résztvevő potenciális kutatásmenedzserek oktatására és képzésére vonatkozó, szakpolitikai ajánlásokkal alátámasztott útmutató és hatásvizsgálat bemutatása.

Az rendezvény programja itt érhető el. A személyes részvételhez kérjük regisztráljon ezen a linken. Az esemény online is követhető lesz, ehhez a regisztráció lehetséges.