A HÉTFA Kutatóintézet szervezésében került sor 2022. július 15-én az ADULATION projekt utolsó partnertalálkozójára. Az „ADULATION – Felnőttképzés a társadalmi változásért” című Erasmus+ projektben a HÉTFA partnerként vesz részt, célja a felnőttképzésben oktatók folyamatos szakmai fejlődésének támogatása, különös tekintettel azon kompetenciák fejlesztésére, melyekkel a felnőttképzésben résztvevők társadalmi szerepvállalását támogathatják.

A projektmenedzsmenttel kapcsolatos feladatok megvitatása után a 4 országból (Magyarország, Ciprus, Belgium, Olaszország) érkező partnerség áttekintette az ADULATION Képzési Eszköztár, valamint az ADULATION eszköztár a sikeres online kampányokhoz és petíciókhoz című projekteredményeket. Mindkét szellemi termék 5 nyelven lesz érhető a projekt weboldalán.

A konzorcium továbbá megvitatta a projekt előrehaladását és a projekteredmények fenntarthatóságának lehetőségeit, valamint áttekintették a jövőbeli feladatokat. A projekt és eredményeit Disszeminációs Workshopokon mutatják be a partnerek.

Bővebb információ elérhető az ADULATION projekt weboldalán.