1. december 15-én került sor a V4+Nyugat-Balkán kutatásmenedzsereinek szóló webinárium-sorozat 10. részére, mely a karácsonyi szünet előtti utolsó alkalom volt.

Meghívott előadóink a Horizont Európa program legfontosabb jogi kérdéseit, és az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) vonatkozó tevékenységeit mutatták be.

    • Đorđe Markez, Banja Luka Egyetem –‘Horizont Európa – jogi teendők és tilalmak’
    • Luke Incorvaja, Európai Innovációs és Technológiai Intézet – ‘European Institute for Innovation and Technology (EIT): Európa innovációs képességeinek és kapacitásának növelése’

A webináriumról készült felvétel, valamint az előadók prezentációi elérhetőek a projekt weboldalán a Learning Material Platform aloldalon. Ez utóbbi az Expert Pool-ba való regisztrációt követően érhető el.

A sorozat következő, 11. részre már az új évben, 2022. január 19-én, 10.00 órakor kerül sor, szintén a Zoomon keresztül.

A webinárium során meghívott szakértőink a Horizont Európa program pénzügyi végrehajtásával kapcsolatos kérdéseket járják majd körbe.

    • Per Inge Andersen (Norwegian University of Science and Technology)
    • Mirella Collini (Head of Research Management Division at University of Trento)

További információért és a regisztrációért kérjük, kattintson ide. A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Bővebb információkért és hírekért kérjük, hogy kövesse a projektet Facebook-on, Twitter-en, és LinkedIn-en, valamint látogasson el a projekt weboldalára.

Kiemelt kép forrása: www.unsplash.com – Gabrielle Henderson