A 4. Multiplikációs rendezvény és Tavaszi Egyetem sikere után eljött az idő, hogy bejelentsük az ifempower projekt utolsó rendezvényét. A Záró multiplikációs rendezvény 2021. július 12-án lesz, online, melyen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az ifempower projekt az Európai Unió Erasmus+ programja által társfinanszírozott projekt, melyben 7 európai ország 9 partnerszervezete vesz részt. A 2018 szeptemberében indult ifempower projekt fő célja, hogy a nőket a vállalkozói tevékenység folytatására ösztönözze.

Az esemény célja, hogy bemutassa a hároméves projekt főbb eredményeit, különös tekintettel a záró tanulmányra, amely nemcsak a projekt keretében elkészített anyagokat es a hozzájuk kapcsolódó tevékenységeket összegzi és értékeli, hanem szakpolitikai ajánlásokat is tartalmaz.

A HÉTFA Kutatóintézet és a Budapesti Corvinus Egyetem közös szervezésében megrendezésre kerülő online esemény minden érdeklődő számára nyitott, azonban a témára való tekintettel különösképp az alábbi csoportok képviselőire számítunk :

  • hazai és EU-s felsőoktatási intézmények, melyek már indítottak vagy indítani kívánnak női vállalkozást támogató tanulmányi kurzusokat, modulokat;
  • vállalkozások, cégek, vállalkozástámogató szervezetek, amelyek támogatni kívánják a nők szerepvállalásának erősítését;
  • helyi, nemzeti és uniós döntéshozók

Biztosítsa a helyét az eseményen és regisztráljon most az alábbi űrlapon! A program részleteit hamarosan közzétesszük a projekt honlapján, illetve hírt adunk róla saját csatornáinkon is.

Az ifempower projekt csapata örömmel meghívja Önt, hogy csatlakozzon hozzánk ezen az inspiráló napon!

Tevékenységeinkről rendszeresen értesülhet honlapunkon, valamint, ha feliratkozik hírlevelünkre. Kövessen minket LinkedIn-en, Facebook-on, Instagram-on, Twitter-en és YouTube-on.