A foRMAtion projekt első virtuális rendezvénye, az oktatók tréningje 2020. november 16. és 20. között került megrendezésre. Az esemény a HÉTFA, a Budapesti Corvinus Egyetem és a lisszaboni NOVA Egyetem társszervezésében valósult meg. Az ötnapos online rendezvény célja a projektpartner egyetemek oktatóinak felkészítése volt a tananyag oktatására. Az oktatás a 2020/2021-es tanév tavaszi félévében kezdődik majd, melynek célja a hallgatók ismereteinek megalapozása az európai és nemzetközi kutatási, innovációs és oktatási projektek előkészítésében és menedzsmentjében.

Az online esemény során a tananyag négy moduljából egy-egy előre meghatározott órai anyagot mutattak be a partnerek. Az interaktív rendezvény során az órai tananyag és az oktatási segédanyag tesztelésére is lehetőség nyílt. A tesztelésben részt vettek a kutatóintézeti partnerek és a projekt külsős szakmai tanácsadó testülete is. A partnerség értékes észrevételeket, javaslatokat és hasznos ötleteket kapott mind a tananyag, mind pedig az oktatási segédanyag további fejlesztésére vonatkozóan, így azok véglegesítésére a közeljövőben kerül sor.

További fejleményekért és részletekért látogassa meg a projekt honlapját és kövessen bennünket a közösségi média felületein is!

Facebook

LinkedIn

Instagram