Május 25-én kerül sor az Európai uniós források rendszere 2014-2020. Gyakorlati útmutató pályázóknak és pályáztatóknak című fejlesztéspolitikai kézikönyv bemutatására, mely a HÉTFA Kutatóintézet, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Miniszterelnökség gondozásában jelent meg.

A HÉTFA Kutatóintézet és a Károli Gáspár Református Egyetem közös rendezvényének kiemelt célja, hogy rávilágítson, a fejlesztési intézményrendszer mélyebb ismerete nemcsak a fejlesztésekkel foglalkozó szakembereknek hasznos, hanem a szélesebb közvéleménynek és a fejlesztést tervező szervezeteknek is.

A kötetbemutatón előadást tart Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, Zupkó Gábor, az Európai Bizottság Állandó Képviseletének képviseletvezetője, Gér András László református zsinati tanácsos, valamint a kötet szerkesztői: dr. Szabó Zsolt, a KRE adjunktusa és Balás Gábor, a HÉTFA igazgatója.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. A helyszín befogadóképessége miatt kérjük, részvételi szándékát 2016. május 23-ig jelezze a kocsisjudit@hetfa.hu e-mail címen. A kötetbemutató hivatalos meghívója itt, a részletes program pedig itt érhető el.