A HÉTFA idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája szervezésében

Idén is bepillantást nyerhetünk a kutatók zárt világába: szeptember 29-én rendezik meg a Kutatók Éjszakáját. A HÉTFA 2017-ben is a szervezői csapatot erősíti, és ismét kollégáink készítik a rendezvény hatásvizsgálatát.

Az Európai Bizottság által kezdeményezett eseménysorozat célja, hogy a szélesebb közvéleménynek is megmutassák a kutatás és fejlesztés (K+F) jelentőségét és vonzóvá tegyék a kutatói életpályát.
A programokra szeptember 8-tól lehet regisztrálni, de addig is érdemes követni a weboldalt, hiszen számos, a témához kapcsolódó eseményről és érdekességekről értesülhetünk, mint a Mobil App fejlesztési verseny, melyre augusztus 31-ig lehet jelentkezni.

Az EU Horizont 2020 / Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával Magyarországon immár több éve összeszokott konzorcium szervezi a Kutatók Éjszakája programjait. A projektet az RCISD Regionális Információs és Fejlesztő Tudásközpont koordinálja, a partnerség tagjai a HÉTFA Kutatóintézet mellett a Bay Zoltán Nonprofit Kft., valamint a TIT Tudományos Ismeretterjesztő Társulat.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.